Brokoli, jastuk

1,100rsd

Jastuk je veličine 35x35cm.

Samo je 1 na stanju bruđi

 •  Dostava i Reklamacija

  Dostava

  Rok za dostavu narudžbine je od 2 do 5 dana.

  Dostavu pošiljki vrši PostExpress. Troškovi dostave se posebno naplaćuju (osim za majice čija je dostava besplatna) i zavise od težine paketa. Za više informacija o ceni poštarine posetite sajt Post Express-a ili pogledajte njihov kalkulator troškova ovde.

  Reklamacija

  Ukoliko niste zadovoljni našom uslugom ili proizvodom, molimo vas da nas kontaktirate najkasnije 2 sata nakon dostave. Reklamacije primamo samo ako nam uz pisani opis dostavite i slike i/ili video snimak koje ukazuju na oštećenje.

  Reklamirani proizvod mora biti slikan u zatečenom stanju. Na vašu reklamaciju ćemo odgovoriti u najkraćem roku i ukoliko ustanovimo da vaša reklamacija ima osnova, dostavićemo vam novi proizvod a troškove dostave snosićemo mi.

  Uslovi otkazivanja narudžbine

  Nadamo se da do ovoga ni neće doći, ali ako se ipak kojim slučajem desi, molimo vas da nam javite da otkazujete narudžbinu u roku od 24h od trenutka izvršene narudžbine. U suprotnom, smatraćemo da proizvod očekujete i na dan planirane dostave bićete zaduženi za ceo iznos vaše narudžbine.

  Očekivano vreme dostave: сеп 25 – сеп 29

  Share

Kralj povrćki. Gospodin savršeni. Treba ti malo vremena da ga zavoliš, ali kad mu daš šansu shvatiš zašto se za njega kaže da se snalazi u bilo kojoj situaciji i uklapa u sve.

Ipak, postoje oni koji ga na kraju ne zavole, ali su čak i oni svesni da bi im malo Brokolija s vremena na vreme doprinelo boljem kvalitetu života. On prosto zna koliko je dobar za tebe i zato i ima ovakav stav. Doduše, nekad se i previše folira okolo… 

Priča se po kraju da što je krošnja Brokolija veća, to je on iskusniji i mudriji.

*Bruđis se ograđuje od garantovanja da će uzimanje većeg jastuka kupcu doneti veću mudrost. Više jastuka sa druge strane…

SKU: BRKLJSTK Category:
Close Korpa
Close Lista želja
Close

Close
Navigacija
Kategorije