Brokoli, jastuk

800rsd

Jastuk je veličine 35x35cm.

Uh bruđi, trenutno nemamo ovaj proizvod na stanju.

 •  Dostava i Reklamacija

  Dostava

  Rok za dostavu narudžbine je od 2 do 5 dana.

  Dostavu pošiljki vrši PostExpress. Troškovi dostave se posebno naplaćuju (osim za majice čija je dostava besplatna) i zavise od težine paketa. Za više informacija o ceni poštarine posetite sajt Post Express-a ili pogledajte njihov kalkulator troškova ovde.

  Reklamacija

  Ukoliko niste zadovoljni našom uslugom ili proizvodom, molimo vas da nas kontaktirate najkasnije 2 sata nakon dostave. Reklamacije primamo samo ako nam uz pisani opis dostavite i slike i/ili video snimak koje ukazuju na oštećenje.

  Reklamirani proizvod mora biti slikan u zatečenom stanju. Na vašu reklamaciju ćemo odgovoriti u najkraćem roku i ukoliko ustanovimo da vaša reklamacija ima osnova, dostavićemo vam novi proizvod a troškove dostave snosićemo mi.

  Uslovi otkazivanja narudžbine

  Nadamo se da do ovoga ni neće doći, ali ako se ipak kojim slučajem desi, molimo vas da nam javite da otkazujete narudžbinu u roku od 24h od trenutka izvršene narudžbine. U suprotnom, smatraćemo da proizvod očekujete i na dan planirane dostave bićete zaduženi za ceo iznos vaše narudžbine.


  Share

Kralj povrćki. Gospodin savršeni. Treba ti malo vremena da ga zavoliš, ali kad mu daš šansu shvatiš zašto se za njega kaže da se snalazi u bilo kojoj situaciji i uklapa u sve.

Ipak, postoje oni koji ga na kraju ne zavole, ali su čak i oni svesni da bi im malo Brokolija s vremena na vreme doprinelo boljem kvalitetu života. On prosto zna koliko je dobar za tebe i zato i ima ovakav stav. Doduše, nekad se i previše folira okolo… 

Priča se po kraju da što je krošnja Brokolija veća, to je on iskusniji i mudriji.

*Bruđis se ograđuje od garantovanja da će uzimanje većeg jastuka kupcu doneti veću mudrost. Više jastuka sa druge strane…

SKU: BRKLJSTK Category:
Close Korpa
Close Lista želja
Close

Close
Navigacija
Kategorije