Brućaćo, zelena majica

1,200rsd

INFO: 100% Pamuk. Skupljanje majice: 2 – 3% nakon prvog pranja.

ODRŽAVANJE: Izvrni majicu i peri je na 30 stepeni. Savetujemo ti da je izvrneš i prilikom peglanja.

TIP: Muška. Regular fit. Lagana. Ukoliko inače nosiš M, možeš slobodno i ovde naručiti M.

  Rođendan nam Bruđi. Mi častimo!
+ -
 •  Dostava i Reklamacija

  Dostava

  Rok za dostavu narudžbine je od 2 do 5 dana.

  Dostavu pošiljki vrši PostExpress. Troškovi dostave se posebno naplaćuju (osim za majice čija je dostava besplatna) i zavise od težine paketa. Za više informacija o ceni poštarine posetite sajt Post Express-a ili pogledajte njihov kalkulator troškova ovde.

  Reklamacija

  Ukoliko niste zadovoljni našom uslugom ili proizvodom, molimo vas da nas kontaktirate najkasnije 2 sata nakon dostave. Reklamacije primamo samo ako nam uz pisani opis dostavite i slike i/ili video snimak koje ukazuju na oštećenje.

  Reklamirani proizvod mora biti slikan u zatečenom stanju. Na vašu reklamaciju ćemo odgovoriti u najkraćem roku i ukoliko ustanovimo da vaša reklamacija ima osnova, dostavićemo vam novi proizvod a troškove dostave snosićemo mi.

  Uslovi otkazivanja narudžbine

  Nadamo se da do ovoga ni neće doći, ali ako se ipak kojim slučajem desi, molimo vas da nam javite da otkazujete narudžbinu u roku od 24h od trenutka izvršene narudžbine. U suprotnom, smatraćemo da proizvod očekujete i na dan planirane dostave bićete zaduženi za ceo iznos vaše narudžbine.

  Očekivano vreme dostave: феб 04 – феб 08

  Share

Kakva hrana takav i bruđi. Realno, ko još ne voli meksičku kuhinju?

Jedan razgovor sa Brućaćom je dovoljan da ga zgotiviš, dva su dovoljna da poželiš da bude i trećeg, a nakon trećeg se pitaš kako si uopšte do sad živeo bez njega. 

Dobar je da ga ubaciš u ekipu, dovedeš kući na ručak, pođeš s njim u kafanu ili u pozorište. Brućaćo ozari svaku situaciju u kojoj se nađe. 

Protivnik je zabave koja dolazi iz gledanja u ekran i uvek će propagirati da se ode i zeza među ljudima. Skroman, vredan, energičan i čak i kad nema pojma šta radi, to radi sa takvom lakoćom da ti deluje kao da je majstor. 

Baciće koju foru na tvoj račun, ali ne shvata sebe preozbiljno i s radošću prihvata one koje su na njegov.

Ono što se posebno ceni kod Brućaća je što se smeje i lošim forama. Bez njega, pola stvari koje Bruđis rade nikada ne bi dobile zeleno svetlo.

Veličina majice

S, M, L, XL

SKU: BRCCZLNMJC Category:
Close Korpa
Close Lista želja
Close

Close
Navigacija
Kategorije