Bruđoliza, majica

1,200rsd

INFO: 100% Pamuk. Skupljanje majice: 2 – 3% nakon prvog pranja.

ODRŽAVANJE: Izvrni majicu i peri je na 30 stepeni. Savetujemo ti da je izvrneš i prilikom peglanja.

TIP: Muška. Regular fit. Lagana. Ukoliko inače nosiš M, možeš slobodno i ovde naručiti M.

+ -
 •  Dostava i Reklamacija

  Dostava

  Rok za dostavu narudžbine je od 2 do 5 dana.

  Dostavu pošiljki vrši PostExpress. Troškovi dostave se posebno naplaćuju (osim za majice čija je dostava besplatna) i zavise od težine paketa. Za više informacija o ceni poštarine posetite sajt Post Express-a ili pogledajte njihov kalkulator troškova ovde.

  Reklamacija

  Ukoliko niste zadovoljni našom uslugom ili proizvodom, molimo vas da nas kontaktirate najkasnije 2 sata nakon dostave. Reklamacije primamo samo ako nam uz pisani opis dostavite i slike i/ili video snimak koje ukazuju na oštećenje.

  Reklamirani proizvod mora biti slikan u zatečenom stanju. Na vašu reklamaciju ćemo odgovoriti u najkraćem roku i ukoliko ustanovimo da vaša reklamacija ima osnova, dostavićemo vam novi proizvod a troškove dostave snosićemo mi.

  Uslovi otkazivanja narudžbine

  Nadamo se da do ovoga ni neće doći, ali ako se ipak kojim slučajem desi, molimo vas da nam javite da otkazujete narudžbinu u roku od 24h od trenutka izvršene narudžbine. U suprotnom, smatraćemo da proizvod očekujete i na dan planirane dostave bićete zaduženi za ceo iznos vaše narudžbine.


  Share

Malo je poznato da je Mona Liza imala rođenu sestru. Odmetnicu.

Jednoga dana, Leonardo da Bruđi je hteo da stvori svoje remek delo. Neko koje će biti rame uz rame slici koju je naslikao njegov brat od tetke, da Vinči. 

Da Bruđi se tog dana osećao ludo, te je hteo da eksperimentiše. Hteo je da vidi šta položaj ruku govori o nečijoj ličnosti. Odlučio je da će naslikati Mona Lizu koja će biti malo laganija od originalne.

Nastavio je da pravi savršene konture četkicom, sve do jednog momenta… Leonardo da Bruđi je slučajno svoju paletu ispustio po slici i nije mogao da veruje šta je video…

Video je lice nekoga ko ne mari za društvene norme i želi da radi ono što joj se radi u tom trenutku. Video je nekoga ko zna šta želi i šta je dobro na ovom svetu.

Bio je siguran da ova slika ne bi volela da bude eksponirana u javnosti i idealizovana od strane mnogih, već da treba da se sačuva samo za one odabrane.

Da Bruđi se potapšao po ramenu jer je zaista izvukao maksimum iz ove slike. 

Sve što je ostalo je da smisli ime za ovo remek delo. Jedini odgovor bio je da se ona zove… 

Veličina majice

S, M, L, XL

SKU: BRDJLZMJC Category:
Close Korpa
Close Lista želja
Close

Close
Navigacija
Kategorije