Pliatno buluji, majica

1,200rsd

INFO: 100% Pamuk. Skupljanje majice: 2 – 3% nakon prvog pranja.

ODRŽAVANJE: Izvrni majicu i peri je na 30 stepeni. Savetujemo ti da je izvrneš i prilikom peglanja.

TIP: Muška. Regular fit. Lagana. Ukoliko inače nosiš M, možeš slobodno i ovde naručiti M.

  Rođendan nam Bruđi. Mi častimo!
+ -
 •  Dostava i Reklamacija

  Dostava

  Rok za dostavu narudžbine je od 2 do 5 dana.

  Dostavu pošiljki vrši PostExpress. Troškovi dostave se posebno naplaćuju (osim za majice čija je dostava besplatna) i zavise od težine paketa. Za više informacija o ceni poštarine posetite sajt Post Express-a ili pogledajte njihov kalkulator troškova ovde.

  Reklamacija

  Ukoliko niste zadovoljni našom uslugom ili proizvodom, molimo vas da nas kontaktirate najkasnije 2 sata nakon dostave. Reklamacije primamo samo ako nam uz pisani opis dostavite i slike i/ili video snimak koje ukazuju na oštećenje.

  Reklamirani proizvod mora biti slikan u zatečenom stanju. Na vašu reklamaciju ćemo odgovoriti u najkraćem roku i ukoliko ustanovimo da vaša reklamacija ima osnova, dostavićemo vam novi proizvod a troškove dostave snosićemo mi.

  Uslovi otkazivanja narudžbine

  Nadamo se da do ovoga ni neće doći, ali ako se ipak kojim slučajem desi, molimo vas da nam javite da otkazujete narudžbinu u roku od 24h od trenutka izvršene narudžbine. U suprotnom, smatraćemo da proizvod očekujete i na dan planirane dostave bićete zaduženi za ceo iznos vaše narudžbine.

  Očekivano vreme dostave: феб 04 – феб 08

  Share

Davna 1456. Drevna Kina, oblast Hu Dang.

Dva krvno zaraćena plemena, pleme Bratova i pleme Tebrova, vode konačnu bitku koja će odrediti dalji tok civilizacije. 

U trenutku kada Bru Đing, naslednik čuvenog Vao Đinga dobija priliku da za glavu skrati Bro Cinka, njegovog arhi-neprijatelja i vođu plemena Tebrova, on se pak odlučuje da bude milosrdan i da šansu Bro Cinku da sačuva svoj život. 

Bru Đing mu daje zadatak koji ako ovaj ispuni, njegov život će biti pošteđen. 

Taj zadatak je bio da Bro Cink napravi toliko dobre nudle koje će oduševiti Bru Đinga da on neće imati drugog izbora nego da ga poštedi. 

Kada je posle višesatnog pripremanja nudli iste konačno servirao Bruu, izgovorio je reči koje postaju najbitniji deo istorije čovečanstva jer su pomirile dva najzaraćenija plemena ove civilizacije. 

“Pliatno Buluji”.

Veličina majice

S, M, L, XL

SKU: PRJTNBRDJMJC Category:
Close Korpa
Close Lista želja
Close

Close
Navigacija
Kategorije