CENA I VALUTA PROIZVODA

Sve cene proizvoda na našem sajtu su finalne i nemaju skrivene troškove. Prikazane su u srpskoj valuti – dinar (RSD), te se i plaćanje narudžbine izvršava u toj valuti (dinar – RSD).

USLOVI OTKAZIVANJA NARUDŽBINE

Nadamo se da do ovoga ni neće doći, ali ako se ipak kojim slučajem desi, molimo vas da nam javite da otkazujete narudžbinu u roku od 24h od trenutka izvršene narudžbine. U suprotnom, smatraćemo da proizvod očekujete i na dan planirane dostave bićete zaduženi za ceo iznos vaše narudžbine.

DOSTAVA

Rok za dostavu narudžbine je od 2 do 5 dana. Dostavu pošiljki vrši PostExpress. Troškovi dostave se posebno naplaćuju (osim za majice čija je dostava besplatna) i zavise od težine paketa. Za više informacija o ceni poštarine posetite sajt Post Express-a ili pogledajte njihov kalkulator troškova ovde. Nakon što vam pošaljemo paket, dobićete SMS sa brojem vaše pošiljke čiji status ćete moći da pratite ovde tako što ćete ukucati broj pošiljke. Takođe, na dan dostave dobićete još jedan SMS (od Post Express-a) sa obaveštenjem da će vaša pošiljka stići u toku dana. Ukoliko poštar ne nađe kupca na navedenoj adresi, u poštanskom sandučetu ostavlja “Izveštaj o prispeću pošiljke”.  Ako se desi da poštar ne ostavi izveštaj, pozovite call centar Post Express-a na 0800100808 i pitajte u kojoj pošti se nalazi vaša pošiljka (to je najčešće pošta koja je najbliža adresi koju ste naveli prilikom narudžbine), a pošiljku možete preuzeti lično u roku od 5 dana, uz priložen broj pošiljke. Nakon 5 dana, paket se vraća pošiljaocu.

USLOVI REKLAMACIJE

Ukoliko niste zadovoljni našom uslugom ili proizvodom, molimo vas da nas kontaktirate najkasnije 2 sata nakon dostave. Reklamacije primamo samo ako nam uz pisani opis dostavite i slike i/ili video snimak koje ukazuju na oštećenje. Reklamirani proizvod mora biti slikan u zatečenom stanju. Na vašu reklamaciju ćemo odgovoriti u najkraćem roku i ukoliko ustanovimo da vaša reklamacija ima osnova, dostavićemo vam novi proizvod a troškove dostave snosićemo mi.

SAGLASNOST I PROMENA USLOVA

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenom politikom privatnosti i uslovima korišćenja. Bruđis se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Close Korpa
Close Lista želja
Close

Close
Navigacija
Kategorije